donderdag 2 april 2009

Sneew in April?



Zondag en maandag heeft het flink geregend, wel 65 mm in totaal. Alles is gelijk weer fris en groen en je ziet de planten groeien. Er lag dinsdagavond zelfs sneeuw op de bergen van de Sierra Espuña, die kunnen we vanuit de meidenslaapkamers zien. Wel bijzonder hoor, eind maart (was nog geen april dus, maar wel bijna!)

Piraatje heeft een paar slechte dagen gehad, eerst zat ze verstopt en moest ik maandag met haar naar de dierenarts, daar kwam alles eruit. TOen leek het erg goed te gaan, maar ze werd steeds slapper en flauwer. Snel op internet een en ander opgezocht en dinsdag nog even de dierenarts gesproken. Ze moet veel warmer liggen, dus ze heeft nu kruikjes in de mand. Vanavond ga ik ook met warme stenen werken. Ook moet ze om de 2 uur eten. Dat houden we dan nog maar even vol. Ik kan haar gelukkig op mijn werk laten staan en haar daar telkens wat eten geven.

Charlotte en Isabel hebben hun rapporten gehad, allebei erg goed, voor alle vakken een "sobresaliente" wat uitmuntend betekend! Als ze nu maar niet naast hun schoenen gaan lopen...

Morgen begint de paasvakantie voor ze en hebben ze 2 weken vrij. Wel lekker even geen huiswerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten