zondag 19 april 2009

Bitterballen in Murcia


Gisteren heeft Marcel overheerlijke bitterballen gemaakt. Zelf gedaan via een recept van Mister van Dobben himself. Ze zagen er ook zo uit zoals je ze verwacht. Kan die toch weer goed he.

Vandaag heeft het de hele dag geregend. Niet heel hard, totaal zat er 20mm in de meter. Maar voor hier is dat erg veel, op jaarbasis valt er maar 250-350 mm gemiddeld. Deze herfst en winter hebben we toch al wel 4 of 5 zondagen binnen doorgebracht vanwege regen. Overigens klaarde het aan het einde van de dag weer op en hebben we vanavond in het zonnetje op de veranda koffie gedronken (ja, zonder jas of trui...) Ik denk dat we nu tot Oktober de meeste regen wel gehad hebben.

Gisteren hebben we een ontwerp gemaakt voor ons appartement. Er is ruim voldoende ruimte om een 4 persoons appartement te maken. We hebben er helemaal zin in om dit uit te gaan voeren. Het dak gaan we op zeker laten doen, we zijn bezig met de gunstigste offerte uit te zoeken. Verder denk ik dat we iemand elke ochtend van 9 tot 14 werk laten doen en dan gewoon per uur betalen. Dat is wel fijn voor Marcel, dan gaan de projecten ook wat sneller.

Morgen gaan de meiden na 2 weken paasvakantie al weer naar school. Ze hebben er wel zin in! Fijn om de vriendjes en vriendinnetjes en juf Elena en meester Diego weer te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten