donderdag 29 juli 2010

Vakantie in eigen land



Mijn goede voornemen is om mijn blog bij te gaan houden..... Eens kijken of dat echt gaat gebeuren.

Afgelopen week hebben we vakantie gehouden in eigen land! Op zo'n 4,5 uur rijden ben je al in Madrid. Een geweldige stad, schoon, mooi, goed openbaar vervoer. We hebben onder meer het beroemde Prado Museum bezocht. Bekendste kunstwerk hier is toch wel de tuin der lusten van Jeroen Bosch! De meiden vonden dit erg leuk, wat hier hing mama's puzzel aan de muur! Verder hebben we ons 2 dagen in Parque Warner vermaakt, een pretpark a la Six Flags, veel achtbanen en andere spannende attracties. Geweldig voor de meiden en voor mama en papa. Mama durfde zelfs in de "Lex Luthor", dat moest ze wel alleen doen..... Het park was verder opvallend rustig, nergens hoefden we te wachten. Ik weet niet of dit normaal is voor Juli, maar als dat zo is, weet ik niet hoe lang zo'n park kan blijven bestaan... Verder net als alle pretparken, duur en simpel fast food eten. Je mag ook niets mee naar binnen nemen, maar dat controleren ze niet zo nauw.

Het tweede deel van de week hebben we in de natuur doorgebracht, in het gebied rondom Cuenca. Schitterend mooi, met bergen, rivieren, bos en een hele mooie stad. We verbleven in een houten huisje op de camping van Cuenca, erg mooi aangelegd, midden in de bossen, schoon, leuk zwembad, kortom, zeker een plaats om terug te gaan. Dit is maar 4 uur rijden bij ons vandaan. In SSpanje natuurlijk een kort tripje!

Deze week heb ik ook nog vrij, dus een beetje in de tuin werken, lezen, met de kinderen dingen doen, naar het strand etc. We vermaken ons wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten